Հունվարի 10-30-ը
Նախագծի իրականցման ընթացքը՝ հունվարի 10-30
Մասնակիցներ՝ տարատարիք ճամբարականներ
Նպատակը՝ ծանոթանալ ազգային խոհանոցին , փոխանցել ընտանեկան սովորույթները, հրավիրել , ներգրավել հետաքրքրված ծնողներին:
Նախագծի իրականացման ընթացքը՝
- Հետազոտական աշխատանք. ծանոթանում ենք ընտրված ուտեստի պատմությանը, բաղադրատոմսերին:
- Ընտանեկան բաղադրատոմսերի մշակում, հավաքում:
- Համապատասխան բաղադրիչների ձեռքբերում
- Պատրաստման ընթացք-խորհրադատու՝ մայրիկներ, տատիկներ, կարող են միանալ ընտանիքի անդամները:
- Պատրաստածի վայելում, տպավորությունների գրանցում տեսանյութով:
- Նկարահանում, ամփոփում բլոգներում:
Արդյունքում՝ միասին պատրաստւմ, տեսանկարահանում