Posted in Առաջադրանք 6-րդ դասարան 2021-22, Առաջադրանք 7-րդ դասարան, 2021-22թթ

Հունվարյան ճամբար.ազգային խոհանոց

Հունվարի 10-30-ը

Նախագծի իրականցման ընթացքը՝ հունվարի 10-30

Մասնակիցներ՝ տարատարիք ճամբարականներ
Նպատակը՝ ծանոթանալ ազգային խոհանոցին , փոխանցել ընտանեկան սովորույթները, հրավիրել , ներգրավել հետաքրքրված ծնողներին:
Նախագծի իրականացման ընթացքը՝

  • Հետազոտական աշխատանք. ծանոթանում ենք ընտրված ուտեստի պատմությանը, բաղադրատոմսերին:
  • Ընտանեկան բաղադրատոմսերի մշակում, հավաքում:
  • Համապատասխան բաղադրիչների ձեռքբերում
  • Պատրաստման ընթացք-խորհրադատու՝ մայրիկներ, տատիկներ, կարող են միանալ ընտանիքի անդամները:
  • Պատրաստածի վայելում, տպավորությունների գրանցում տեսանյութով:
  • Նկարահանում, ամփոփում բլոգներում: 

Արդյունքում՝ միասին պատրաստւմ, տեսանկարահանում

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s